Aankopen voor de kerst met achteraf betalen Klarna

betalen

Het is nooit te vroeg om uw kerstinkopen te plannen! Met Klarna kunt u nu al uw aankopen voor de feestdagen met terugwerkende kracht betalen. Dit betekent dat u meteen van uw nieuwe cadeaus kunt genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een onmiddellijke betaling. Wanneer u Klarna gebruikt om uw aankopen te betalen, zijn er twee opties beschikbaar. De eerste is een eenvoudige aankoop die volledige betaling vereist bij het afrekenen in winkels. Als alternatief biedt Klarna ook gesplitste betalingen over een periode van drie termijnen met renteloze financieringsopties voor maximaal zes of twaalf maanden, afhankelijk van de aankoopwaarde (afhankelijk van kredietcontrole). Met deze optie hoeft u bij het afrekenen alleen rekening te houden met de kosten van de goederen en de van toepassing zijnde kosten en worden u geen extra kosten of rente in rekening gebr Klarna winkels acht. Om van deze handige manier van kerstcadeaus kopen te genieten en ze met terugwerkende kracht op één maandoverzicht te laten betalen, kiest u gewoon voor “Over tijd betalen” wanneer u uitcheckt bij winkels die samenwerken met Klarna, zodat deze optie beschikbaar wordt. Dit maakt het probleemloos en zorgeloos – perfect voor elke online shopper! Natuurlijk met veel traditionele retailers die zich bij het platform aansluiten zoals ASOS UK, Nike UK & Xbox US – het is gemakkelijk winkelen waar je maar wilt zonder je zorgen te maken over hoe je die grote aankopen later gaat afbetalen! Het maakt niet uit wat voor soort cadeaus je koopt dit kerstseizoen – onverwachte

De feestdagen zijn in volle gang en het is tijd om aankopen te doen voor Kerstmis! Voor velen van ons betekent het perfecte cadeau meteen kunnen betalen, maar dat is vaak niet mogelijk. Daarom wenden steeds meer shoppers zich tot Klarna als handige oplossing. Met Klarna hoeft u pas na Kerstmis te betalen en kunt u zelfs kiezen voor betalingsopties met terugwerkende kracht. Klarna biedt shoppers 3 verschillende betalingsmogelijkheden: Pay Now, Pay Later en Slice It. Met de Pay Now optie kunt u de totale rekening vooraf betalen met de kaart van uw voorkeur of via een bankoverschrijving. Met de Pay Later-optie kunt u nu kopen en het saldo twee weken na de levering betalen zonder extra rente of kosten. En met Slice It ten slotte kunnen klanten vier gelijke betalingen doen over een periode van 6-12 weken zonder extra rente of kosten, zolang ze hun termijnen elke maand op tijd betalen. Welk betaalplan u ook kiest bij Klarna-winkels, al uw aankopen kunnen worden gedaan met probleemloze betalingen met terugwerkende kracht indien nodig! Dit betekent dat als uw aankoop hoger is dan wat is overeengekomen bij het aanmaken van de account met Klarna kassa, dat extra geld wordt gedekt door eerdere betalingen via automatische aanpassingen verspreid over toekomstige bestelcycli. Dit is iets waar zowel consumenten als winkeliers achter kunnen staan: geen zorgen meer over forfaitaire bedragen die op verschillende data verschuldigd zijn! Klanten kunnen winkelen en toch bewust zijn

De feestdagen zijn een tijd van vreugde, maar het kan ook een stressvolle tijd zijn om te winkelen. Met zo veel cadeaus om te kopen en weinig geld in uw budget, kan het moeilijk zijn om het perfecte cadeau voor iedereen te vinden. Neem dit jaar de stress weg met de innovatieve betalingsfunctie van Klarna! Met Klarna’s retroactieve betalingsoptie kunt u die speciale artikelen nu kopen en later betalen, zodat u genoeg tijd heeft om al uw cadeaus in één keer te budgetteren. In tegenstelling tot meer traditionele vormen van krediet en creditcards, die na verloop van tijd dure rentekosten in rekening brengen voor aankopen tijdens deze feestdagen, kunnen klanten met Klarna’s retroactieve betaling al hun aankopen in één keer afbetalen aan het einde van de feestmaand. Dit betekent dat shoppers zich geen zorgen hoeven te maken over het doen van tijdige betalingen terwijl ze genieten van hun feest en zich richten op het doorbrengen van quality time met familieleden of het inrichten van hun huis – al die grote kerstaankopen worden in één keer geregeld! Klarna-winkels bieden duizenden en duizenden producten die u nodig zou kunnen hebben in de aanloop naar Kerstmis – kleding of elektronica zijn twee populaire aankopen zonder ook maar aan de oppervlakte te komen! Zelfs als het dit jaar te laat was omdat we zo’n abrupte aankomstverrassing hadden Corona life😊 – geen zorgen zolang het voor 31 december is alles is oké (vrij solide voorspelling hahah) Verder Klarna winkels

Bent u op zoek naar de perfecte cadeaus voor uw familie en vrienden deze kerst? Klarna heeft het antwoord – Klarna-winkels die met terugwerkende kracht betalen. Met winkels die koop nu, betaal later opties aanbieden, is het makkelijker dan ooit om precies te krijgen wat je nodig hebt op tijd voor de feestdagen. Wanneer u winkelt met Klarna, selecteert u gewoon “Later betalen” bij het afrekenen en voert u gegevens in zoals uw e-mailadres. Vanaf hier kunt u kiezen om te betalen met Klarna’s betaling-na-levering of betaling-na-retour. Welke optie u ook kiest, het maakt niet uit hoe groot of klein de aankoop is – alle verzendkosten worden opgenomen in uw totale saldo na levering van uw goederen. Klarna biedt een unieke koopoplossing die klanten helpt geld te besparen tijdens de feestdagen door hen online te laten winkelen bij meer dan 2200 retailers en hun kerstaankopen te spreiden in beheersbare betalingen over 3 of 6 maanden, afhankelijk van hun keuze – en dat alles zonder rentekosten! Bovendien zijn deze betalingen direct beschikbaar bij het afrekenen, zodat er geen lange wachttijd is voordat klanten kunnen beginnen met winkelen voor cadeaus in december. Bij Klarna begrijpen we dat plannen soms moeten worden gewijzigd, dus betalingen met terugwerkende kracht zijn ook beschikbaar als de omstandigheden na het plaatsen van een bestelling veranderen, zodat klanten het leven eenvoudiger kunnen maken in deze drukke periode waarin de budgetten al onder druk staan door de extra vakantie-uitgaven die elk jaar in december nodig zijn. Met een ongeëvenaard gemak als nooit tevoren kunnen shoppers

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Met Klarna kunt u uw feestdagen budgetvriendelijker maken met betalingen met terugwerkende kracht. Met Klarna winkels die aankopen voor Kerstmis aanbieden met gemakkelijke en handige betaalopties, kunt u nu winkelen en later betalen! Klarna biedt onmiddellijke financiering op aankopen die in aanmerking komen, dus het is gemakkelijker dan ooit om te krijgen wat u nodig hebt voor uw dierbaren zonder te veel uit te geven. En omdat betalingen flexibel zijn, hoeft u niet bang te zijn dat u al dat geld in één keer moet betalen! U kunt de kosten van uw aankoop spreiden over meerdere betalingen zonder rente of andere kosten. Bovendien, als er iets misgaat met een aankoop via een Klarna-winkel, zorgt Klarna ervoor dat het artikel wordt terugbetaald of vervangen – zelfs na eerste kerstdag! Dus hoewel ze misschien nog steeds niet op tijd onder de boom liggen, wordt alles zo snel mogelijk en in één eenvoudig afrekenproces geregeld. Laat geld dus geen obstakel zijn dit seizoen – winkel nu en betaal later wanneer het uw budget het beste uitkomt. Met eenvoudige afbetalingsregelingen bij een van onze deelnemende winkels en shopping powered by Klarna voor een naadloze kassa-ervaring, is het maken van herinneringen gemakkelijker dan ooit – ongeacht hoe lang het na eerste kerstdag duurt voordat ze zijn ingepakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader